Studio Alabama

Studio Alabama är ett koncept som utvecklas i samarbete med Huscentrum, där du som entreprenör erbjuds en kreativ arbetsplats med allt du kan önska på ett eget kontor.

Som medlem i Studio Alabama får du tillgång till en egen arbetsplats som kan var i öppet kontorslandskap eller i mindre kontor (KICKOFFice), du får tillgång till konferensrum, kök och stora gemensamhetsytor, öppetider 06.00-22.00, 7 dagar i veckan. Du ges också möjlighet att ansöka om ett KICKOFFice som är ett enskilt kontor.

På Studio Alabama tror vi på både små och stora samarbeten, vi tror att i en kreativ miljö med öppna sinnen kan ett samtal vid fikabordet leda till att det som alldeles nyss kändes omöjligt, plötsligt känns både självklart och enkelt. Vi tror på olikheter och vi vet att magi kan skapas i samarbeten över alla gränser!

Som medlem i Studio Alabama erbjuds du bland annat…

- Tillgång till arbetsplatser och gemensamhetsutrymmen 
- Trådlöst Internet
- Tillgång till skrivare (A3, A4, A5), scanner & kopiator
- Möjlighet till att boka tillfälligt eget kontor
- Mötes, samtal och konferensrum
- Möjlighet att boka biograf med ca. 20 platser (Under uppbyggnad)
- Poddstudio
- Fri parkering för dig och dina besökare
- Medlemserbjudanden

Studio Alabama utvecklar sig självt genom medlemmarna och vår uppgift är att försöka ge er rätt förutsättningar för vad ni önskar. Föreläsningar, frukostar, studiebesök, kursverksamheter, vernissager, mentorskap mm. mm.

Vad Studio Alabama däremot i grunden alltid skall vara, är en kreativ plats där du och ditt företag eller din företagsidé kan utvecklas i ett nätverk fullt av både nya och rutinerade entreprenörer verksamma inom flera olika branscher.

Kontakta oss

0346-650 400
info@huscentrum.se

Vägg bildFrukostbarBordsyta
Kreera web&design Logo