Det här är Huscentrum

På Huscentrum tror vi på nätverkande över gränser

År 2010 inleddes arbetet med vad som skulle komma att bli Huscentrum. Tanken var att samla seriösa aktörer inom byggsektorn under ett och samma tak och på så sätt underlätta och skapa trygghet för dig med ett hus eller byggprojekt.

Idag, 8 år senare, består Huscentrum i Falkenberg av över 70 företag inom flera olika branscher. På de över 6000 kvadratmeter som just nu utgör Huscentrum i Falkenberg, skapas nätverk och samarbeten som leder till uppdrag långt utanför kommunens gränser.

Huscentrum växer med ledorden, kvalité, trygghet, nätverkande, kreativitet och entreprenörskap.

På Huscentrum tror vi på nätverkande över gränser, vi gillar olikheter och vi vet att goda samarbeten alltid ger det bästa resultatet.

Behöver du hjälp med att hitta rätt? 

Du kan söka i Huscentrums nätverk och kontakta aktuella företag direkt. Vi vet också hur svårt det kan vara att veta vart man skall vända sig och om du beskriver ditt ärende i kontaktformuläret så återkommer vi till dig inom kort. Du är självklart också varmt välkommen att besöka oss. Vår reception är bemannad måndag-torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-13.00. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt företag.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Bli en del av Huscentrum i Falkenberg.

Du som har ett kontor på Huscentrum, har tillgång till lokalerna dygnet runt, 7 dagar i veckan. Du har tillgång till konferensrum, lounge och fullt utrustade kök. Idag är det kö för att få ett kontor på Huscentrum i Falkenberg men du är väldigt välkommen att skicka in en intresseförfrågan genom att fylla i förmuläret nedan.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

För dig som inte behöver ett kontor

För dig som inte behöver ett eget kontor eller vill hyra kontorsplats för kortare perioder har vi Studio Alabama som är ett Open workspace.