Här utvecklas konceptet Studio Alabama

Under utveckling

Tanken med Studio Alabama är att mindre företag skall få en kreativ mötesplats och ett nätverk för att utveckla sin verksamhet utan att behöva investera i lokaler och all utrustning som krävs för ett väl fungerande kontor. 

Vi tror på både små och stora samarbeten, vi tror att i en kreativ miljö med öppna sinnen kan ett samtal vid fikabordet leda till att det som alldeles nyss kändes omöjligt, plötsligt känns både självklart och enkelt. Vi tror på olikheter och vi vet att magi kan skapas i samarbeten över alla gränser!

Kostnaden för ett medlemskap i Studio Alabama kommer varierar beroende av vilken typ av lösning du och ditt företag önskar. Du kan välja allt från att bara vara medlem och ha en öppen arbetsplats, till att ha ett reserverat kontor i 1 dag, 1 vecka, 1 månad, 3 månader och 6 månader.

Totalt kommer Studio Alabama bestå av ca. 10 kontor och 30 öppna arbetsplatser.

  • Tillgång till arbetsplatser och gemensamhetsutrymmen dygnet runt
  • Trådlöst Internet
  • Tillgång till skrivare (A3, A4, A5), scanner & kopiator
  • Mötes och konferensrum
  • Möjlighet att boka utställningsyta
  • Fri parkering för dig och dina besökare
  • Ett nätverk med ödmjuka, kreativa och spännande personligheter.

En kreativ plats

Studio Alabama blir vad nätverket gör det till och förhoppningsvis kommer det koka av idéer, frukostar, föreläsningar, studiebesök, kursverksamheter, vernissager med mera.

Vad Studio Alabama däremot i grunden skall vara, är en kreativ plats där du och ditt företag eller din företagsidé kan utvecklas i ett nätverk fullt av både nya och rutinerade entreprenörer verksamma inom flera olika branscher.

Platserna i Studio Alabama kommer vara begränsade så tveka inte med att skicka in din intresseanmälan till oss:

Intresseförfrågan

Intresseanmälan